add wishlist show wishlist add compare show compare preloader

AdBlue tvertnes

STACIONĀRĀ ADBLUE® UZPILDES STACIJA


Mūsdienīgā CUBE sērija īpaši izstrādāta sistēma, lai Jums nodrošinātu lielāku ērtumu un efektivitāti ikdienas darbā: CUBE PE tvertne AdBlue ®, kas ir izgatavota no polietilēna, ir aprīkota ar 5000 litru tvertni ar integrētu pilienu paplāti. Viss ir samontēts, gatavs savienošanai un, atkarībā no versijas, lietošanai gan iekštelpās, gan ārā.

Papildus tām ir īpaši liels piekļuves eņģu vāks.


Piedāvājam arī CUBE for AdBlue® ar 1500 vai 2500 litru tvertni. Arī šeit pilienu paplāte. Izvēlieties savu stacionāro tvertņu sistēmu iekštelpām vai ārtelpām un izmantojiet plašo CEMO variantu un aprīkojuma klāstu, kas arī īpaši paredzēts aukstākiem gadalaikiem. Mūsu eksperti ar prieku konsultēs jūs par jūsu vēlmēm un prasībām.


MOBILĀ ADBLUE® UZPILDES STACIJA


Neatkarīgi no tā, vai AdBlue uzpildes stacija atrodas automašīnu, darbnīcā vai automašīnu parkā, CEMO Trolley PRO Car ir atbilde uz pieprasījumu pēc dīzeļdzinēja transportlīdzekļiem ar videi draudzīgu AdBlue®. Formīgie ratiņi ir izgatavoti no polietilēna, ar integrētu deflektoru, pārnēsāšanas rokturiem un īpaši lieliem riteņiem, ar kuriem to var ērti pārvietot pat pa kāpnēm. Izvēlieties 60 vai 100 litrus pēc vajadzības un uzpildiet ar AdBlue® jebkurā laikā un jebkurā vietā.



BLUE-MOBIL EASY ir praktisks risinājums degvielas uzpildīšanai būvlaukumā vai uz lauka. Izmantojot jostas vadotni transportēšanas drošībai, integrētām iekrāvēja kabatām un pārnēsāšanas rokturiem, kā arī iegremdējamo sūkni, degvielas šļūteni un automātisko sprauslu, jūs varēsiet ātri un vienkārši uzpildīt savus transportlīdzekļus ar AdBlue®. BLUE-MOBIL EASY ir pieejams ar 25 līdz 980 litru tvertnēm – pēc izvēles arī ar LiFePo4 akumulatoru un lādētāju.



BLUETROLL Car PRO 200 l ar iesūkšanas cauruli un AF2 savienojumu ļauj bagātīgi uzpildīt automašīnas ar AdBlue®. Automātiskais uzgalis ir regulējams, un komplektā ietilpst arī 12 V elektriskais sūknis, plūsmas mērītājs un litija akumulators ar lādētāju.


Mēs varam nodrošināt jūs ar sūkņu sistēmas mobilai degvielas uzpildei ar AdBlue® dažādos dizainos: vai nu manuālā sprausla, automātiskā sprausla vai augstas kvalitātes diafragmas sūknis, mūsu plašajā produktu klāstā jūs atradīsiet perfektu sūkņu sistēmu jūsu tvertnes sistēmai.

 

Related Posts